Profielfoto

Het is niet meer van deze tijd om lid te zijn van sociale media zonder profielfoto. Nu zou je kunnen denken om één foto voor elk sociaal medium waar je lid van bent te gebruiken, maar dat lijkt me niet zo’n goed idee. Elk medium heeft eigen kenmerken. Een profielfoto voor LinkedIn moet een andere uitstraling hebben dan een profielfoto voor Facebook. Een andere uitstraling is dus ook een andere foto.

Hoewel de profielfoto doorgaans klein wordt weergegeven, is de kwaliteit er van zeker belangrijk. Een portretje geknipt uit een vakantiefoto geeft meestal niet de bedoeling mee die je er in wilt hebben. Het is dus beter om ook voor je profielfoto’s hiervoor gemaakte foto’s te gebruiken.

Ook voor profielfoto’s ben je bij mij op het goede adres.

Er zijn geen normen waar een profielfoto aan moet voldoen. Je kunt vele kanten uit, maar je moet er wel voor zorgen dat je herkenbaar in beeld bent. Of het een headshot is, of je staat er ten voeten uit op de foto, is dan niet echt belangrijk. Het belangrijkste is wat je er mee uit wilt stralen. Het is tenslotte een soort visitekaartje!

Voor de lokatie kun je kiezen uit de studio, op lokatie, bij je thuis of op het werk.  Voor alle lokatie is wel wat te zeggen. De keus is aan jou!

De profielfotoshoot kost € 70,00. Voor lokaties buiten Nijmegen vraag ik een bijdrage in de reiskosten.

Heb je interesse?

LOADING