Het woord dat als een rode draad door mijn fotografisch werk (en leven) loopt is puur. Puur in de zin van echt, onopgesmukt, oprecht, integer.

Jij bent oké

We leven in een superspannende wereld. Die wereld, de maatschappij, wil voor een groot deel bepalen hoe je er uit moet zien, hoe je je moet gedragen, wat goed of fout is… Hierdoor kun je het zicht verliezen op je werkelijke ‘ik’.
Ik ben van mening dat jij een mooi mens bent, en zo gezien mag (en moet!) worden. Je mág trots op jezelf zijn! Het is oké om je minder laten bepalen door “wat men vindt”.

"Let me be who I am, whatever it may be!" — Suzy Quatro

Missie

Een portretfoto maak ik niet alleen. Jij als geportretteerde speelt een even grote rol in het verkrijgen van een goed resultaat. Als jij en ik elkaar niet vertrouwen, dan gaat het niet lukken om een mooi portret te maken

“A portrait is not made in the camera but on either side of it.”
— Edward Steichen

Je krijgt van mij alle ruimte om jezelf te zijn. Je hoeft je niet groot te houden: je vindt je grootste kracht en uitstraling in jezelf. Om dit te bereiken moet ik me natuurlijk ook open en kwetsbaar opstellen.

Als portretfotograaf zie ik het als mijn missie om jouw pure kracht en authentieke schoonheid te laten zien.

Lijkt je dit wat? Neem dan contact met me op!

Om je op weg te helpen naar een ontspannen portretshoot heb ik een e-boekje gemaakt. Hierin geef ik tips om meer ontspannen, en daarmee meer vanuit jouw kracht, naar de shoot te gaan. Klik op de knop om het e-book gratis te downloaden.

Vind je dit leuk?

Deel de blogpost op je social media!

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
error: Alert: Content is protected !!