Ik wist niet dat ik het in me had

Mijn site laphotographiepure.nl is online!

Met deze site profileer ik me gerichter met dat wat ik het liefste doe: (pure) portretfotografie.

Ik ben een lange weg gegaan om hier te geraken. Om heer Bommel te citeren: “Ik wist niet dat ik het in me had!”

Pas de laatste jaren begeef ik me op dit terrein. Nooit gedacht dat ik dit zou gaan doen, maar ik geniet er van. Dit neemt niet weg dat ik het een van de moeilijkste onderdelen van het vak fotograaf vind, en misschien blijf ik dat ook wel vinden. Ik leer gaandeweg natuurlijk, en gaat het me gemakkelijker af. Maar het zal niet routineus worden. Dat kan ook niet, want iedereen heeft zijn “eigen-heid”.

Moeilijk, ja. Maar ook fascinerend en mooi! Ik zie het als mijn missie om waarachtige portretten te leveren. Een  portretten dat jou recht doet.

Lijkt het jou iets? Neem contact met me op, kunnen we een en ander bespreken! Je kunt natuurlijk ook eerst op de site een kijkje nemen.

Vind je dit leuk?

Deel de blogpost op je social media!

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
error: Alert: Content is protected !!