Wat een ontzettend mooie foto’s!

Enkele dagen terug heb ik een heel leuke shoot gehad voor mijn project Les Couples. Dit keer kwamen een moeder en een dochter naar de studio om zich te laten portretteren. De sfeer was van begin af aan ontspannen. De “scherpe kantjes” waren er in de auto van station Nijmegen naar de studio al af gehaald.

Snel nog de set opbouwen, en dan fotograferen maar! Moe maar voldaan heb ik de twee na afloop weer naar het station gebracht. Thuis gekomen, de foto’s natuurlijk meteen in de computer laden. Ik had het idee, met twee weken vakantie in het vooruitzicht, om rustig de tijd te nemen om de foto’s te beoordelen, te selecteren en te bewerken. Maar ja, ik ben zelf benieuwd, de klanten zijn natuurlijk ook razend benieuwd naar het resultaat, dus een en ander ging vlotter dan ik me voorgenomen had.

Nog voor de kerst hebben de twee hun foto’s in huis. Ik ben er tevreden mee (hoewel ik altijd nog wel ruimte voor verbetering zie), maar het is spannend om de mening van de geportretteerden zelf te horen. Gelukkig: (citaat) “Wat een ontzettend mooie foto’s zijn het geworden!”

De volledige serie portretten is natuurlijk voor de klant. Je kunt hier een kleine selectie van de gemaakte portretten zien.

Vind je dit leuk?

Deel de blogpost op je social media!

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
error: Alert: Content is protected !!