La Photographie Pure

Het resultaat bracht een mengelmoes van emoties naar boven. Emoties die ook zeer interessant waren om voor jezelf eens op te reflecteren, denk aan: afschuw, bewondering, schaamte, verlegenheid, verbazing en ook niet onbelangrijk: acceptatie. Maar slechts één gevoel sprong er met kop en schouders bovenuit: TROTS. Dankjewel, René.

Sinds mijn twaalfde heb ik, met een enkele onderbreking, foto’s gemaakt. In de analoge tijd heb ik vooral zwart-wit gefotografeerd. Na de overstap naar digitaal, heb ik de liefde voor zwart-wit behouden.

Ik probeer met de digitale camera op analoge wijze te fotograferen.

portretfotografie

Een paar jaar geleden omarmde ik portretfotografie. Het project Portraits Purs is hierin richting gevend geweest. Dit heeft ook mijn kijk op fotografie aanzienlijk veranderd (meer hierover).

Jij bent jij, en daar is er maar één van! Dat zichtbaar maken kan ik als geen ander. Bij mij ben je wie je bent, en dat is oké! Je hebt geen franjes nodig om in jezelf te geloven. Je bent goed zoals je bent.

Het is heel bevredigend om sámen goede en mooie portretten te maken. Portretten, die recht doen aan jou.

eerlijke fotografie

Met mijn foto’s wil ik recht doen aan jou als mens, of het voor een puur portret is, een persoonlijk of zakelijk portret, of een profielfoto. Ik ben als het ware tolk van jouw zelfbeeld.

Wil je meer weten over mijn ‘drive’ voor pure fotografie? Lees hier over puur op de foto.

error: Alert: Content is protected !!