“Wat is mooi? Iets wat esthetisch aangenaam is, kan qua persoonlijkheid geen inhoud hebben.”

Vertel eens:

Wanneer heb jij voor het laatst een profielfoto laten maken?

Vervang je profielfoto regelmatig; het is immers de eerste indruk die je maakt!

buste portret van een jonge vrouw

PROFIELFOTO

De profielfoto is eigenlijk een eenvoudige portretfoto. Herkenbaarheid is belangrijk, vandaar dat de nadruk op je gezicht ligt. Alleen je hoofd en het schoudergedeelte (buste-portret) worden gefotografeerd.

Vanwege de aard van de profielfoto is een rustige achtergrond wenselijk, zodat je gezicht, het visitekaartje op social media, de aandacht krijgt. De profielfoto wordt zodanig aangeleverd dat je die direct kunt gebruiken. Je moet eventueel alleen wat schuiven om je gezicht mooi te plaatsen in het frame voor de profielfoto (bij een niet-vierkante foto).

De profielfoto shoot kost € 64,95. Je krijgt drie verschillende foto’s, in hoge resolutie en op profielfoto formaat. Zwart-wit versies worden ook mee geleverd. De bestanden worden digitaal aangeleverd.

Portret

Ook bij een portret shoot is het belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft. Liever gezegd: dat je jezelf blijft! Ook hier laat je zien wie je bent! Ook voor jezelf, maar meer voor de buitenwereld. De setting, kleding, het moet bij je passen.

Er zijn waarschijnlijk meer gelegenheden waar een portretfoto een leuk idee is dan je op het eerste gezicht zou denken. Je kunt foto’s nodig hebben voor je website of voor je cv. Maar denk ook eens aan een familieportret bij een familiefeest, of een portret van jou met je vader of moeder, zeker als je er een speciale band mee hebt. Je ziet het: een leuk portret kan eigenlijk altijd!

Een goed portret vertelt iets over jou. Je kunt als kind gaan, of als ouder, bestuurder, ondernemer. Aan jou de keus welke accenten je in de shoot wilt laten zien.

De shoot duurt gemiddeld anderhalf tot twee uur. Hebben we meer tijd nodig? Geen probleem!

Je kunt ter plekke een indruk van de gemaakte foto’s krijgen. Ik maak een selectie van de gemaakte foto’s. Uit deze selectie maak jij jouw keuze. Daarmee ga ik dan aan de slag. Een andere mogelijkheid is dat je de keus aan mij over laat.

De digitale bestanden worden naar je opgestuurd. Indien je dat wenst, kunnen er tegen meerprijs professionele afdrukken van gemaakt worden, bijvoorbeeld op aluminium (dibond).

Je kunt deze shoot boeken voor € 190,95.

Ik streef er naar om je zo authentiek mogelijk te portretteren. Je bent een mooi mens, en vooral mens. Dat is meer dan voldoende.

  • De portretshoot is een samenwerking tussen jou en mij. Hebben we niet een of andere vorm van een klik, dan krijg je nooit een echt goede foto die jou recht doet.
  • Je bent wie je bent. Dat is prima! Ik ben dus geen fan van de zwaar gephotoshopte portretfoto’s die je overal tegen komt. Ik vind dat niet mooi, en het doet afbreuk aan jou.
  • Hoewel ik een voorliefde voor zwart-wit heb, is kleur natuurlijk ook mogelijk. Alle foto’s worden in kleur gemaakt. De zwart-wit conversie gebeurt pas in mijn digitale doka.
  • Heb je eigen wensen: alles is bespreekbaar!
  • Voor lokaties buiten Nijmegen reken ik een kilometervergoeding.
  • Een mooie portretfoto is altijd goed, maar verras jezelf (of je geliefde) eens met een ‘pure’ portretfoto! Je zult verbaasd zijn wat het met je doet.

download het gratis e-book “Tips voor portretfoto’s”

error: Alert: Content is protected !!