PUUR PORTRET

De koningin onder de portretten

Ik mag zijn wie ik ben – wat dat dan ook is.

Een shoot waarin je jezelf bloot geeft is een spannende ervaring. Maar het is ook een bijzondere ervaring.
Vergeet het perfecte plaatje – 

Je bent mooi zoals je bent!

Eerlijk, puur en zonder onnodige toevoegingen

Wie ben je?

Jezelf zijn is hard werken, een continu proces. Je leeft bewust. Je eet bewust. Je koopt biologische producten. Je koopt verantwoorde kleding. Ook voor je make-up kijk je hoe het gemaakt is en hoe het is samengesteld. Zo veel mogelijk puur dus, waarmee je je ecologische voetafdruk probeert te minimaliseren.

Schoonheid zit niet in een prachtig uiterlijk. Ben je alleen van buiten mooi, dan is dat lege schoonheid. Je uiterlijk is mooi als je van binnen mooi bent: Mooi van Binnen is Mooi van Buiten. 

Hoe kijk jij naar jezelf?

Het is niet gemakkelijk om jezelf te zijn en blijven in de maatschappij. Er wordt een zwaar beroep op je gedaan op velerlei gebieden: werk, inzet, verantwoordelijkheden, hoe je er uit zou moeten zien, wat je aan hebt, hoe je je te gedragen hebt enzovoorts.

Heb je moeite om jezelf te accepteren zoals je bent? Vind je het moeilijk om uit te dragen: “Dit ben ik, en daar ben ik hartstikke blij mee!”?

Dan is een Puur Portret fotoshoot jou op het lijf geschreven. In deze shoot kun je een eerlijke verbinding maken met jezelf. Je komt erachter dat je oké bent. Je bent mooi zoals je bent (body positivity).

Ik verwachtte zelf onzekerheid, ongemak, schaamte. Afkeur van de foto, spijt van het meedoen. Maar tijdens mijn eigen zit op de 'kruk der waarheid', voelde ik de spanning ook van mijn schouders afglijden. In plaats van mijn buik inhouden en gezicht bedekken, kon ik meedenken en poseren, misschien zelfs genieten van het moment. De tijd vloog voorbij. De foto's die René heeft weten te maken overtroffen mijn verwachtingen en zijn zeer waardevol voor mij.

De fotoshoot Puur Portret kost € 395,95.
Hierbij is het volgende inbegrepen:

– kennismakingsgesprek, ook om je wensen door te nemen
– de fotoshoot van ongeveer twee uur
– een versnapering tijdens de shoot
– het bewerken en omzetten naar zwart-wit van de mooiste foto’s
– presentatie van de mooiste foto’s, online of op afspraak
– je kiest tot 10 foto’s uit de mooiste foto’s
(meer foto’s zijn tegen meerprijs te verkrijgen)
– je ontvangt de digitale bestanden van de gekozen foto’s
– een boekje met geselecteerde foto’s

en als bonus:

je zelf-acceptatie groeit
je hebt meer zelfvertrouwen

Heb je andere, of speciale wensen? Ik doe mijn best om je wensen uit te voeren.
Jíj hebt de hoofdrol!

Deze shoot staat open voor personen vanaf 21 jaar.
Maximaal drie foto’s van de shoot kunnen op deze site getoond worden ter promotie van mijn fotowerk. Dit gebeurt altijd in overleg met jou. Verder blijven de foto’s in het privé domein, tenzij we een en ander schriftelijk hebben vastgelegd.overeen zijn gekomen.

Je kunt ook deelnemen aan mijn project Portraits Purs. Dit is goedkoper, en heeft andere voorwaarden. De foto’s kunnen op een expositie komen, of in een boek. Ook worden tot drie foto’s uit de shoot op deze website gepubliceerd. Informatie Portraits Purs.

error: Alert: Content is protected !!